Ny vecka | Go hard or Go home

Go hard or Go home

Annons

Ny vecka

Måndag , återigen, och dags att kicka igång den nya veckan. Blev ett biceps/rygg-pass efter jobbet som gick nått sjukt bra ! Länge sen jag hade ett sånt vansinnigt pass så veckan började alldeles perfekt!

Mr Olympia i helgen som ingen kan ha missat, Phil vinnare igen men tyckte att Kai skulle vunnit, kändes inte riktigt som domarna va med i matchen då den största chocken var att Dennis inte ens kom på pallplats, riktigt dåligt då Dennis var i en riktigt sjuk form mycket bättre än förra året enligt mig. Nästa år är det Kai’s tur, om dom någonsin kommer låta honom vinna pga sitt förflutna..

I brist på bilder just nu så lägger jag upp på min lunch, middag och kvällsmat under bulken 🙂
2014-09-22 12.06.26

//David

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats