Äntligen fredag! | Go hard or Go home

Go hard or Go home

Annons

Äntligen fredag!

Ännu en vecka som gått, blev en vilodag idag så ska bara ligga o dega i soffan typ. Det behövs ibland det med 🙂
 

Hittade för övrigt en väldigt intressant tråd på ett forum där Kai och Phil jämförs under årets Mr Olympia, väldigt detaljerat går personen igenom styrkorna hos de båda i varje pose, väldigt underhållande läsning om man som jag tyckte att Kai skulle vunnit. Särskilt efter Phil’s fusk där han står några decimeter framför poseringslinjen…

Här kan ni läsa om jämförelsen

Ni får även gärna kolla in våra videos HÄR (ska börja filma snart igen när en ny kamera inhandlats) och gärna följa mig på instagram för mer bilder @davidhammar och brorsan som även lägger upp väldigt mycket heter @hammarfitness

Instagram

 

//David

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats